Διαγωνισμός στο σεμινάριο: Θεραπεύοντας την κατάθλιψη (κλήρωση 12/4/21 και ώρα 20:00)

 

Μπείτε στον διαγωνισμό μας για την Υποτροφία στο σεμινάριο: Θεραπεύοντας την κατάθλιψη. 

👉 Το σεμινάριο διεξάγεται ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ από κλινικό ψυχολόγο με ζωντανές διαλέξεις.
👉 Με δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης σε μέρες και ώρες που εξυπηρετείστε
👉 Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού, κερδίζουν ειδικές εκπτώσεις για να παρακολουθήσουν αν επιθυμούν, οποιοδήποτε επιμορφωτικό πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα για 6 μήνες, απευθύνεται σε κάθε ενήλικο ενδιαφερόμενο καθώς και σε:
  • ενδιαφερόμενους που έχουν βιώσει ή εξακολουθούν να βιώνουν την κατάθλιψη και ενδιαφέρονται να ενημερωθούν ώστε να την αντιμετωπίσουν
  • φοιτητές
  • γονείς ή μέλλοντες γονείς
  • ψυχολόγους
  • εκπαιδευτικούς
  • ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο συγκεκριμένο αντικείμενο ή/και επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους επαγγελματικά.
Σημαντικά!!

Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού (εκτός του νικητή της κλήρωσης που θα παρακολουθήσει απολύτως δωρεάν το πρόγραμμα), κερδίζουν μεγάλη έκπτωση που ξεπερνά το 50% από την αρχική τιμή, προκειμένου να παρακολουθήσουν αν το επιθυμούν, το σεμινάριο.

Τόσο ο τυχερός (ή η τυχερή) της κλήρωσης όσο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του διαγωνισμού, με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, θα κερδίσουν επιπλέον και ένα από τα εξής δώρα:

Δωρεάν το πρόγραμμα προετοιμασίας για Πιστοποίηση πληροφορικής ECDL, με αναγνωρισμένη μοριοδότηση στο Δημόσιο και τον ΑΣΕΠ
ή Δωρεάν το σεμινάριο Πρώτες βοήθειες,
ή Δωρεάν δύο ολόκληρους μήνες για να παρακολουθήσουν ένα άλλο σεμινάριο της επιλογής τους.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό. Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία! Οι όροι του διαγωνισμού αναφέρονται εδώ.