Διαγωνισμός στο Σεμινάριο: Ειδική αγωγή: Διάγνωση, θεραπευτική, συμβουλευτική και μεθοδολογία εκπαίδευσης (κλήρωση 15/4/21)

Μπείτε στον διαγωνισμό και διεκδικήστε την Υποτροφία μας στο ετήσιο σεμινάριο: Ειδική αγωγή: Διάγνωση, θεραπευτική, συμβουλευτική και μεθοδολογία εκπαίδευσης. 

Διάρκεια σεμιναρίου: 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα για 12 μήνες
Τρόπος υλοποίησης: Εξ' αποστάσεως με φυσικούς ομιλητές (εισηγητές) και σημειώσεις
Απευθύνεται: σε κάθε ενδιαφερόμενο καθώς και σε γονείς ή μέλλοντες γονείς, νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και γενικότερα παιδαγωγούς που ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με την ειδική αγωγή.

Σημαντικά!!


Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού (εκτός του νικητή της κλήρωσης που θα παρακολουθήσει απολύτως δωρεάν το σεμινάριο), κερδίζουν μεγάλη έκπτωση που ξεπερνά το 50% από την αρχική τιμή, προκειμένου να παρακολουθήσουν αν το επιθυμούν, το σεμινάριο.


Τόσο ο τυχερός (ή η τυχερή) της κλήρωσης όσο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του διαγωνισμού, με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, θα κερδίσουν επιπλέον και ένα από τα εξής δώρα:


Δωρεάν το πρόγραμμα προετοιμασίας για Πιστοποίηση πληροφορικής ECDL, με αναγνωρισμένη μοριοδότηση στο Δημόσιο και τον ΑΣΕΠ

ή Δωρεάν το σεμινάριο Πρώτες βοήθειες,

ή Δωρεάν δύο ολόκληρους μήνες για να παρακολουθήσουν ένα άλλο σεμινάριο της επιλογής τους.


Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό. Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία! Οι όροι του διαγωνισμού αναφέρονται εδώ.