Διαγωνισμός για τη Σχολή Μουσικοθεραπείας (κλήρωση 8/4/21 και ώρα 20:00)


Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας!

Διεκδικήστε μία Υποτροφία στο δεκατετράμηνο πρόγραμμα της Σχολής Μουσικοθεραπείας!

Τα μαθήματα γίνονται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα από φυσικούς ομιλητές (εισηγητές).  Τις διαλέξεις τις παρακολουθείτε εξ αποστάσεως ζωντανά (σε πραγματικό χρόνο) ή ετεροχρονισμένα σε μέρες και ώρες που επιθυμείτε (βιντεοσκοπημένα).

Η σχολή Μουσικοθεραπείας απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο από 18 ετών και άνω, χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες μουσικές γνώσεις.


Σημαντικά!!

Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού (εκτός του νικητή της κλήρωσης που θα παρακολουθήσει απολύτως δωρεάν το πρόγραμμα), κερδίζουν μεγάλη έκπτωση που ξεπερνά το 50% από την αρχική τιμή, προκειμένου να παρακολουθήσουν αν το επιθυμούν, το δεκατετράμηνο πρόγραμμα σπουδών Μουσικοθεραπείας.

Τόσο ο τυχερός (ή η τυχερή) της κλήρωσης όσο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του διαγωνισμού, με την παρακολούθηση του προγράμματος, θα κερδίσουν επιπλέον και ένα από τα εξής δώρα:
✔️ Δωρεάν το πρόγραμμα προετοιμασίας για Πιστοποίηση πληροφορικής ECDL, με αναγνωρισμένη μοριοδότηση στο Δημόσιο και τον ΑΣΕΠ
✔️ ή Δωρεάν το σεμινάριο Πρώτες βοήθειες,
✔️ ή Δωρεάν δύο ολόκληρους μήνες για να παρακολουθήσουν ένα άλλο πρόγραμμα της επιλογής τους.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό. Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία! Οι όροι του διαγωνισμού αναφέρονται εδώ.

Δείτε τους 595 συμμετέχοντες του διαγωνισμού 
(κατά αλφαβητική σειρά) σε αρχείο pdf

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του διαγωνισμού! 
Από την κλήρωση αναδείχθηκε η ΜΠΑΚΕΑ Γ. με αύξοντα αριθμό 351.  Ευχόμαστε συγχαρητήρια και καλή παρακολούθηση!