Διαγωνισμός στο σεμινάριο: Αναπτυξιακή ψυχολογία (στάδια ανάπτυξης του παιδιού) (κλήρωση 26/4/21 και ώρα 20:00)


Τα Σεμινάρια Παιδαγωγικών και Παιδοψυχολογίας ανακοινώνουν διαγωνισμό στο σεμινάριο: Αναπτυξιακή ψυχολογία (στάδια ανάπτυξης του παιδιού)

Ο νικητής της κλήρωσης θα κερδίσει Υποτροφία για να παρακολουθήσει απολύτως δωρεάν το σεμινάριο.

Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του διαγωνισμού που δεν θα κληρωθούν, θα κερδίσουν μεγάλες εκπτώσεις που ξεπερνούν το 50% από την αρχική τιμή, προκειμένου να παρακολουθήσουν αν το επιθυμούν, το ετήσιο σεμινάριο.

Τόσο ο τυχερός (ή η τυχερή) της κλήρωσης όσο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του διαγωνισμού, με την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα κερδίσουν και ένα από τα εξής δώρα: 
👉 Δωρεάν το πρόγραμμα προετοιμασίας για Πιστοποίηση πληροφορικής ECDL,
👉 ή Δωρεάν το σεμινάριο Πρώτες βοήθειες,
👉 ή Δωρεάν δύο ολόκληρους μήνες για να παρακολουθήσουν ένα άλλο σεμινάριο της επιλογής τους.

Το σεμινάριο: Αναπτυξιακή ψυχολογία (στάδια ανάπτυξης του παιδιού) πραγματοποιείται με φυσικούς ομιλητές (εισηγητές) και η παρακολούθηση γίνεται εξ αποστάσεως με σύγχρονη (ζωντανή), ή ασύγχρονη (βιντεοσκοπημένη) τηλεκπαίδευση.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα για 12 μήνες, απευθύνεται σε κάθε ενήλικο ενδιαφερόμενο, ενώ είναι απαραίτητο σε παιδαγωγούς όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, γονείς ή μέλλοντες γονείς.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό. Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία! Οι όροι του διαγωνισμού αναφέρονται εδώ.