Διαγωνισμός στο σεμινάριο: Διαπολιτισμική και ενταξιακή εκπαίδευση στο σχολείο (κλήρωση 22/4/21 και ώρα 20:00)

 

Τα Σεμινάρια Παιδαγωγικών και Παιδοψυχολογίας ανακοινώνουν διαγωνισμό στο σεμινάριο: Διαπολιτισμική και ενταξιακή εκπαίδευση στο σχολείο 

  • Ο νικητής της κλήρωσης θα κερδίσει Υποτροφία για να παρακολουθήσει απολύτως δωρεάν το σεμινάριο. 
  • Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του διαγωνισμού που δεν θα κληρωθούν, θα κερδίσουν μεγάλες εκπτώσεις που ξεπερνούν το 50% από την αρχική τιμή, προκειμένου να παρακολουθήσουν αν το επιθυμούν, το σεμινάριο.
  • Τόσο ο τυχερός (ή η τυχερή) της κλήρωσης όσο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του διαγωνισμού, με την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα κερδίσουν και ένα από τα εξής δώρα: 
👉 Δωρεάν το πρόγραμμα προετοιμασίας για Πιστοποίηση πληροφορικής ECDL
👉 ή Δωρεάν το σεμινάριο Πρώτες βοήθειες
👉 ή Δωρεάν δύο ολόκληρους μήνες για να παρακολουθήσουν ένα άλλο σεμινάριο της επιλογής τους.

Το σεμινάριο: Διαπολιτισμική και ενταξιακή εκπαίδευση στο σχολείο πραγματοποιείται με φυσικούς ομιλητές (εισηγητές) και η παρακολούθηση γίνεται εξ αποστάσεως με σύγχρονη (ζωντανή), ή ασύγχρονη (βιντεοσκοπημένη) τηλεκπαίδευση.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα για 6 μήνες, απευθύνεται σε κάθε ενήλικο ενδιαφερόμενο, ενώ είναι απαραίτητο σε παιδαγωγούς όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, γονείς ή μέλλοντες γονείς.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό. Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία! Οι όροι του διαγωνισμού αναφέρονται εδώ.