Προσφορά στα ταχύρυθμα προγράμματα Αγγλικών για ενήλικες στα τμήματα Σεπτεμβρίου


  • Μόνο σε 10 μήνες!! (Ταχύρυθμα και ρεαλιστικά προγράμματα προετοιμασίας για τις πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας)
  • Μόνο για ενήλικες
  • Εξ αποστάσεως παρακολούθηση των μαθημάτων από την άνεση του σπιτιού σας, σε πραγματικό χρόνο (real time)
  • Δεν χάνετε ούτε ένα μάθημα, κάνετε όσες επαναλήψεις χρειάζεστε! Όλα τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και μπορείτε να τα παρακολουθείτε όποτε και όσες φορές θέλετε
  • Επιπλέον δώρο: Με την ολοκλήρωση του ταχύρυθμου προγράμματος Αγγλικών της επιλογής σας, κερδίζετε επιπλέον ένα από τα παρακάτω μεγάλα μας δώρα (όποιο θέλετε):
    • Δωρεάν το πρόγραμμα προετοιμασίας για Πιστοποίηση πληροφορικής ECDL, με αναγνωρισμένη μοριοδότηση στο Δημόσιο και τον ΑΣΕΠ
    • ή Δωρεάν το σεμινάριο Πρώτες βοήθειες,
    • ή Δωρεάν εκπτωτικά κουπόνια αξίας 200 €. Εξαργυρώστε τα κουπόνια, για να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο της επιλογής σας με φυσικούς ομιλητές (εισηγητές) διάρκειας τουλάχιστον 4 μηνών**. Τα σεμινάρια μπορείτε να τα δείτε από τις ιστοσελίδες που ανήκουν στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ {Οι ιστοσελίδες που ανήκουν στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ, αναγράφονται στο κάτω μέρος (footer) της παρούσας ιστοσελίδας}.
*Τα δώρα ενεργοποιούνται κατόπιν εξόφλησης του ταχύρυθμου προγράμματος Αγγλικών που θα παρακολουθήσετε, ή μόλις ολοκληρώσετε την παρακολούθησή του
** Η τετράμηνη διάρκεια του σεμιναρίου μπορεί να είναι αθροιστική: για παράδειγμα μπορείτε να εξαργυρώσετε τα κουπόνια παρακολουθώντας δύο δίμηνα σεμινάρια, ή ένα τρίμηνο και ένα μηνιαίο σεμινάριο, ή τέσσερα μηνιαία σεμινάρια.
*** Όποιο δώρο και να επιλέξετε, μπορείτε αν θέλετε να το μεταβιβάσετε σε πρόσωπο που επιθυμείτε.

Από ποιον φορέα γίνονται τα μαθήματα;

Τα μαθήματα γίνονται από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Speak Online το οποίο είναι:
  • πιστοποιημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών από το Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) (κωδ. αδείας: 2308751)
  • μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ και πλήρως συμμορφωμένο με τις αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές του Ομίλου.
Για ποια ταχύρυθμα προγράμματα ισχύει η προσφορά;
Η προσφορά ισχύει για τα παρακάτω ταχύρυθμα προγράμματα:
  • Έχω λίγες γνώσεις Αγγλικών και στοχεύω στο Lower (Β2)
  • Είμαι σε επίπεδο Lower (Β2) και στοχεύω στο Proficiency (C2)

Πώς θα ξέρω σε ποιο επίπεδο βρίσκομαι ώστε να διαλέξω το αντίστοιχο πρόγραμμα;
Μην ανησυχείτε! Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος το επίπεδο που πιστεύετε ότι βρίσκεστε, και λίγο πριν ξεκινήσουν τα τμήματα, θα κάνετε Δωρεάν το κατατακτήριο test που θα σας δώσουμε, για να βεβαιωθείτε για το επίπεδό σας. 


Εγώ έχω λίγες γνώσεις Αγγλικών και θέλω να πάρω το Proficiency (C2). Μπορώ;
Ασφαλώς και μπορείτε! θα τελειώσετε πρώτα το ταχύρυθμο πρόγραμμα "Έχω λίγες γνώσεις Αγγλικών και στοχεύω στο Lower (Β2)" χωρίς να δώσετε εξετάσεις για το Lower και συνεχίζετε με το ταχύρυθμο πρόγραμμα "Είμαι σε επίπεδο Lower (Β2) και στοχεύω στο Proficiency (C2)" για να δώσετε εξετάσεις για το Proficiency (C2)


Για ποιον εξεταστικό φορέα κάνετε την προετοιμασία; 
Αυτό εξαρτάται από τις διαφορές που διακρίνουν τους εξεταστικούς φορείς (ECCE, FCE, LRN, ESB, TIE, BULATS,TOEIC, IELTS, TOEFL κ.ά) όπως για παράδειγμα από τη δυσκολία στα γραπτά ή στα προφορικά, τη διάρκεια της εξέτασης, τη συχνότητα διεξαγωγής εξετάσεων μέσα στον χρόνο, τη δομή, τον τρόπο της εξέτασης ή ακόμα και από το αν πραγματοποιούν εξετάσεις δια ζώσης ή εξ αποστάσεως. Οι καθηγητές μας, γνωρίζοντας τις διαφορές αυτές που έχουν οι εξεταστικοί φορείς, θα σας προτείνουν τον εξεταστικό φορέα.που ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ σας. Η τελική απόφαση βέβαια θα ληφθεί από εσάς.


Δεν θέλω να δώσω εξετάσεις. Θέλω απλώς να μάθω Αγγλικά. Ισχύει και για μένα η προσφορά;
Βεβαίως! Τα ταχύρυθμα προγράμματα Αγγλικών που βρίσκονται σε προσφορά, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε χωρίς να δώσετε εξετάσεις. Και αν αλλάξετε γνώμη, θα έχετε τις γνώσεις για να δώσετε τις εξετάσεις σας.


Ποια είναι η διάρκεια και το κόστος των μαθημάτων; Πότε ξεκινούν; Πώς μπορώ να κάνω την κράτησή μου για να προλάβω την προσφορά;

  • Η διάρκεια για όποιο ταχύρυθμο πρόγραμμα διαλέξετε είναι μόνο 10 μήνες. Τα μαθήματα γίνονται 4 ώρες την εβδομάδα (2 φορές την εβδομάδα από 2 ώρες) με ζωντανή παρακολούθηση εξ αποστάσεως. 
  • Με επιπλέον δυνατότητα, σε περίπτωση που χάσετε κάποια μαθήματα λόγω έκτακτων υποχρεώσεών σας, να τα παρακολουθείτε βιντεοσκοπημένα σε μέρες και ώρες που εξυπηρετείστε.
  • Η εγγραφή είναι μόνο 25 € και τα δίδακτρα μόλις στα 70 €/μήνα!! Και βέβαια, με τα δώρα που αναγράφονται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. 
  • Τα μαθήματα ξεκινούν τον προσεχή Σεπτέμβριο (του σχολικού έτους 2020-21). Είναι σημαντικό να κλείσετε τη θέση σας στο τμήμα το συντομότερο, προκειμένου να εξασφαλίσετε τα εξαιρετικά μειωμένα δίδακτρα και την κράτηση της θέσης σας στα τμήματα του Σεπτεμβρίου. Όσο καθυστερείτε δηλαδή την εγγραφή σας, δεν θα προλάβετε να μπείτε στα τμήματα του Σεπτεμβρίου επειδή καλύπτονται οι θέσεις από άλλους ενδιαφερόμενους. 
  • Η κράτηση της θέσης στο τμήμα γίνεται με την καταβολή της εγγραφής και του πρώτου μήνα των διδάκτρων